IT Specialist - Beko Balkans

bbekoKompanija „Beko Balkans d. o. o.” uspešno posluje na srpskom tržištu već osam godina. Osim na tržištu Srbije, ova kompanija posluje i u svim zemljama bivše Jugoslavije. „Beko” je, uz „Grundig”, deo turske multinacionalne kompanije „Arçelik”.

Misija ove kompanije je da čini sve što će doprineti zdravom načinu života. Već dugo se fokusira na zdrav život, podižući svest i razvijajući proizvode koji zdrav život čine mogućim i praktičnim. Veruje da je „zdrav život moguć samo na zdravoj planeti”. Uz uređaje koji olakšavaju svakodnevne izazove, lepo dizajnerski osmišljene, svako kuvanje za porodicu i prijatelje biće pravo uživanje. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu (više od 60 godina rada) i širokom asortimanu proizvoda, jedan je od tri najbolja brenda velikih kućnih aparata u Evropi, kao i jedan od vodećih svetskih brendova koji se prodaje u 135 zemalja širom sveta.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za poslove:

IT Specialist

Prijava

Svoj CV i motivaciono pismo pošaljite na: gordana.kostic@beko.com
Krajnji rok za prijavu je: 12. 4. 2024.
U subjectu mejla naglasiti: naziv pozicije 
Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: