Oglasi za posao – Glasfaser Connect BH

GlasfaserGlasfaser Connect BH d. o. o je počela sa radom 2017. godine, a sam rad je bio koncipiran na pružanju inžinjerskih usluga planiranja FTTH i FTTX mreža za matičnu kompaniju u Njemačkoj. Danas se mogu pohvaliti da je obim posla i broj zaposlenih u velikom broju prerastao tu početnu zamisao. Firma Glasfaser Connect BH d. o. o. u jednom sektoru zapošljava inžinjere koji planiraju projekte za optiku, te nude kompletan razvoj projekta: od izbora vrste kabla, preko načina spajanja, do splajs planova itd., te programere koji rade na razvoju vlastitih softvera i idejnim rješenjima za efikasnije poslovanje firme. Drugi sektor firme je zadužen za kompletnu logistiku i podršku: od evidencije radnika i njihovih učinaka na terenu do zakazivanja termina i obrade upita klijenata u vlastitom softveru. Također, tu je i tehnički sektor za podršku korisnicima koji radi 24 časa, s ciljem što bolje komunikacije, kako sa radnicima na terenu, tako i sa klijentima. 

Samim time, u stanju su ponuditi kompletno projektno rješenje optičke mreže, što podrazumijeva: planiranje i projektovanje, podnošenje zahtjeva za dozvole, nabavku materijala, izvođenje trase, spajanje distribucionih tačaka, upuhivanje faze, te poslove montiranja i aktivacije uređaja za internet kod krajnjih korisnika, a nakon toga i održavanje i servisiranje mreže. Grupacija trenutno broji oko 180 radnika, čiji broj konstantno raste.

Ovom prilikom proslijedili su nam konkurs za pozicije:

Prijava
  • Prijave slati na mail: posao@gfcbh.ba
  • Krajnji rok za prijavu je: 29. 02. 2024.
  • U subjectu mejla naglasiti: naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy ili InternetAcademy).
  • Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: