Pripravnička praksa iz oblasti ljudskih resursa – H.art

hartH.art postoji od 2006. godine sa namerom da interdisciplinarnim pristupom da privredi i pojedincu jedinstveni doprinos. Reč je o HR konsultantskoj kući sa jakim stručnim znanjima i iskustvima na polju razvoja ljudi i kompanija. Bilo da rade sa velikim multinacionalnim kompanijama ili malim domaćim firmama, svakom klijentu pristupaju u potpunost i posvećeni, svesni njegove specifičnosti. Uspeh H.art dolazi sa unapređenjem uspeha njihovih klijenata. To potvrđuje više desetina zadovoljnih kompanija i na hiljade pojedinaca u čijem su razvoju učestvovali.

Osim toga, H.art može dati doprinos i organizacijama koje ne mogu same sebi da obezbede razvoj. Stoga, društvenu odgovornost H.art pokazuje kroz podršku mladim talentovanim osobama i projektima vođenim od strane njihovih organizacija.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za praksu:

Prijava:

  • Prijavni formular možete pronaći na stranici http://hart.rs/praksa i popunjen poslati na mail adresu praksa.hart@gmail.com. U Subject (Naslov) mejla naznačite da se prijavljujete za pripravničku praksu iz oblasti ljudskih resursa.
  • Krajnji rok za prijavu je: 11. 7. 2021.
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

DOGAĐAJI

Citat dana

Sve ono što podrazumevamo znanjem, dokazuje se u praksi. Danas je znanje informacija koja je primenjiva u praksi, informacija usmerena ka rezultatu.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: