Stefan Karadžić

slikaStefan Karadžić zaposlen je u švedskoj kompaniji Ericsson, gde radi u globalnom timu za regrutaciju budućih talenata i unapređenju brenda kompanije kao poslodavca. U svom radu koristi socijalne mreže i analitiku kao osnovne alate za stupanje u kontakt sa kandidatima. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu.

Tokom studija bio je veoma angažovan u volonterskom radu i studentskom organizovanju. Kao predsednik studentske organizacije BEST Beograd i glavni organizator sajma poslova “JobFair10 - Kreiraj svoju budućnost!” sarađivao je sa svim većim kompanijama u Srbiji u zapošljavanju diplomaca tehničko-tehnološke struke. Održao je znatan broj treninga studenskoj publici iz oblasti prodaje, prezentacionih veština, motivacije i samomotivacije. Praksom u konsultantskoj kompaniji H.art dodatno je ojačao svoje znanje iz ovih oblasti. Voli svoj posao, muziku i sport.

Seminari:


Profil predavača

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: