Vuk Mirčetić

vukVuk Mirčetić je diplomirani ekonomista i menadžer, sertifikovani međunarodni predavač i licencirani edukator od 2007. godine, a 2018. godine je od strane Republike Srbije akreditovan kao predavač za sledeće oblasti: Upravljanje timovima, Tehnike timskog rada, Trening za trenere, Liderske veštine, Prezentacione veštine, Građansko učešće i saradnja sa organizacijama civilnog društva, Razvoj i upravljanje projektima u skladu sa EU procedurama i Politike zapošljavanja. Takođe je jedan od trenera Nacionalne akademije za javnu upravu Republike Srbije, i to za sledeće oblasti: Trening trenera, Upravljanje u javnoj upravi, Lični razvoj i veštine, Sistem javne uprave i upravljanje međunarodnom razvojnom pomoći i fondovima EU.

Putem neformalnog, dodatnog i celoživotnog obrazovanja uspešno je učestvovao na više od 150 treninga i obuka na različite teme. Organizatori obrazovnih programa na kojima je učestvovao su i Univerzitet u Oksfordu, Ruska federalna agencija za poslove mladih u okviru Vlade Rusije, British Council, American Councils for International Education, International Republican Institute (SAD), Konrad Adenauer Stiftung, OEBS, Stalne konferencije gradova i opština, Privredna komore Srbije, European Training Academy, Balkan Security Network, pojedina domaća ministarstava, brojne organizacije, kompanije i drugi.

Seminar:

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: