LIVE STREAM seminara: Kako se brendirati na društvenim mrežama

U subotu, 24. marta, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Kako se brendirati na društvenim mrežama”.

sl1

U današnjem svetu modernih tehnologija veoma je važno kakav utisak ostavljate na društvenim mrežama i na kojim mrežama uopšte imate nalog. Da biste imali uspeha u brendiranju na društvenim mrežama, morate znati neka osnovna pravila.

Ukoliko želite da na bilo koji način postanete prepoznatljivi na društvenim mrežama, pre svega je važno da znate koji cilj želite da postignete. Dobro osmislite strategiju „nastupanja” na društvenim mrežama i efekte koji će ostvariti vaš cilj.

Na seminaru ćete imati priliku da saznate o:

  • brendiranju na društvenim mrežama,
  • društvenim mrežama Facebook i Instagram,
  • content marketingu

i još mnogo toga.

Iskustvo profesionalca: Nikola Vuković

nikolaNikola Vuković, mladi preduzetnik, osnivač je agencije za digitalni marketing Evoke. Za njega kažu da živi marketing, a na jednom događaju na kom je gostovao osoba iz publike je rekla da on zapravo jeste marketing. Od tada, njegov username na Instagramu simbolično glasi @marketinglik. Pored toga što uspešno vodi projekte brendiranja na društvenim mrežama mnogih brendova, donosi nam i svoje lične primere brendiranja sebe, svoje agencije i svojih privatnih projekata. Njegova životna priča o tome kako je zaradio prvi novac sa svojih 16 godina pa sve do danas nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 24. marta, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 24. marta u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.

 

ls

 

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem maila: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Da su Rimljani bili prinuđeni da uče latinski, nikada ne bi našli vreme da osvoje svet.
Hajnrih Hajne