Postanite deo IKEA „eTalent Factory”

ZANIMA VAS INTERNET POSLOVANJE?

Postanite deo IKEA „eTalent Factory”

 

Student ste završne godine na diplomskim i postdiplomskim studijama a želite nešto više da naučite o internet poslovanju? 

ikea

Upravo Vi ste idealan kandidat za inicijativu kompanije IKEA koja organizuje program „eTalent Factory”, koji predstavlja plaćenu stručnu praksu u trajanju od 12 meseci. Cilj je da se studentima približi pojam online poslovanja i pruži im se mogućnost stručnog usavršavanja u ovoj oblasti, koja je s napretkom tehnologija sve popularnija i polako postaje obavezna stavka svakog uspešnog biznisa. 

Od zainteresovanih studenata očekujemo da:

  • govore engleski jezik,
  • umeju da objasne kompleksne probleme i procedure,
  • imaju veštine analize i rešavanja problema,
  • imaju komunikacijske veštine,
  • poznaju digitalne medijske kanale.

Budite nam dragi gosti 10. juna od 11 časova u Beograđanki (Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana) i upoznajte se sa svim detaljima „eTalent Factory” inicijative. Otkrijte da li je usavršavanje u oblasti online trgovine prava stvar za vas. 

Ko može da se prijavi?

Broj mesta je ograničen! Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 9. juna, do 12 časova. Prijavite se klikom na ovaj link.

 

pr 

 

Snimite video i objasnite da ste baš Vi idealan kandidat

Ako ste zainteresovani da postanete deo „eTalent Factory”, pozivamo Vas da snimite YouTube video u kojem ćete nam objasniti zašto ste baš Vi idealan kandidat za ovaj program. Potrebno je da predstavite svoje interesovanje za oblast web poslovanja, ali i uređenje prostora. Svoj video možete poslati na sledeću adresu: etalent.factory.rs@ikea.com.