Dr Ensar Mekić

ensarDr Ensar Mekić je dugogodišnji predavač, istraživač i poslovni konsultant. Nakon stečene titule magistra menadžmenta i informacionih tehnologija, te poslije značajnih iskustava u projektnom menadžmentu i upravljanju kvalitetom, doktorirao je sa temom „Utjecaj efikasnosti ISO 9001 na finansijski perfomans izvoznika”. Pored ranije pomenutih angažmana, također je stručnjak Agencije za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvaliteta Bosne i Hercegovine, te dio uredničkog tima naučnog časopisa „Open Journal for Research in Economics”, a kojeg izdaje organizacija „Center for Open Access in Science (COAS)”, sa sjedištem u Beogradu.

Ensar Mekić je autor sedamnaest naučnoistraživačkih publikacija, koje su prema Google Scholaru do sada citirane 53 puta. Digitalne tehnologije, sa akcentom na modele usvajanja digitalnih tehnologija, važan su dio njegovih istraživačkih i profesionalnih interesa.

Seminar:

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: