Levi9

levi9Jula 1994. godine kometa Shoemaker–Levy 9 je udarila u Jupiter i omogućila da se po prvi put posmatra direktan sudar dva objekta u sunčevom sistemu. Udarivši u Jupiter, kometa je izazvala eksplozije jače od ukupnog nuklearnog arsenala na Zemlji i ostavila za sobom kratere prečnika Zemlje. Sa vizijom uticaja sličnih razmera na IT tržište, aprila 2005. godine osnovana je kompanija Levi9 IT Services.

LEVI9 IT SERVICES (www.levi9.com) je holandska IT kompanija sa oko 900 visokoobrazovanih i stručnih profesionalaca koji rade u šest razvojnih centara u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Sarađujemo sa klijentima iz različitih industrija, od digitalnog marketinga i prodaje, preko saobraćajne industrije, finansijskih institucija do televizijske produkcije. Uključeni smo u osnovnu delatnost naših klijenata, ili je direktno podržavamo. Ovakav način saradnje podrazumeva da smo odgovorni za odabir prave tehnologije i arhitekturalnog rešenja koji će odgovarati biznisu. Tokom dvanaest godina uspešnog poslovanja sarađivali smo sa brojnim svetski poznatim klijentima, među kojima su Heineken, Hyundai, Adidas, Tom Tom, Xerox, Tele 2, Scania i mnogi drugi.

Sedište razvojnog centra u Srbiji nalazi se u Novom Sadu a od 2014. godine uspešno je pokrenuta I kancelarija u Zrenjaninu. U jedanaestu godinu uspešnog poslovanja, 2016.-u, Levi9 ulazi i sa kancelarijom u Beogradu. Srpski razvojni centar sa svoje tri kancelarije je najveći i broji preko 500 IT stručnjaka.

Sve u Levi9 se zasniva na ljudima i procesima. Težimo da okupimo najtalentovanije profesionalce i omogućimo im da se kontinuirano usavršavaju u inspirativnom okruženju visoke tehnologije. Ljudi su najveća snaga i vrednost naše kompanije. Kvalitet poslovanja i usluga koje pružamo upravo su odraz kvaliteta rada svakog pojedinačnog člana naših timova, a svi zajedno činimo najveći i najvažniji, Levi9 tim.

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: