Web Bay

wb

Web Bay je vodeća IT kompanija u Srbiji specijalizovana za TYPO3 CMS. Bave se izradom vrhunskih korporativnih web sajtova za klijente na EU tržištu. Ono što ih čini drugačijim od većine IT firmi je što nisu „samo još jedna outsourcing kuća“ koja rentira svoj development.

Njihova vizija je vođenje projekata koji se osmišljavaju, dizajniraju i razvijaju upravo u Srbiji i izvoze na EU tržište. Zbog toga je Web Bay idealno mesto za ljude koji žele da postignu nešto izuzetno i konstantno napreduju.

Njihova kompanija je jedinstvena po tome što stavlja ljude u prvi plan i posvećena je njihovom razvoju i zadovoljstvu poslom. Njihov tim sačinjavaju mladi ljudi - uvek spremni za razmenu znanja, druženje i predan rad u prijatnoj radnoj atmosferi.

DOGAĐAJI

Citat dana

Život ne pruža veće zadovoljstvo od savladavanja poteškoća na putu uspeha, postavljanje novih ciljeva i njihovo dostizanje.
Dr Samuel

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: