Asistent direktora prodaje i marketinga, Menadzer za razvoj prodaje i novih proizvoda i Senior SALESMAN – Grafix

grafix

Grafix je priznati lider na polju grafičke industrije, koji je prvi započeo sa pružanjem usluga opremanja indoor i outdoor komercijalnom grafikom velikog formata. Počeo je sa radom 1993, kao licencirani proizvođač američke kompanije 3M, neprikosnovenog lidera iz pomenute oblasti.

Kvalitet usluga, tehnički kapaciteti, ljudski resursi, kao i stalno ulaganje u nove tehnologije za proizvodnju (2000. godine postao je proizvođač grafika ekstremno velikog formata VUTEk tehnologijom, kao prvi u regionu) i opremu grafike, već 23 godine pružaju pouzdan servis za više od 5000 zadovoljnih biznis klijenata. 

Grafix nudi najraznovrsnija i najsavremenija rešenja iz oblasti komercijalne grafičke industrije, opslužuje korisnike svih profila, od individualnih, koji cene posvećenost i lični kontakt, do velikih korporacija, koje zahtevaju sistemska rešenja.

Grafix je izgradio jedinstven, prilagodljiv i siguran sistem za pružanje usluga iz oblasti grafičke industrije, koji može da podrži stalno rastući broj korisnika i otvaranje srpskog tržišta.

Danas pokriva više od 30% tržišta u Srbiji, a veoma je prisutan u Crnoj Gori, Bosni, kao i u Mađarskoj i Austriji. Ostvario je partnerske odnose sa vodećim outdoor oglašivačima u Evropi.

Posebnu snagu ovom proizvodnom sektoru daje projektantski biro koji čine diplomirani stručnjaci iz oblasti industrijskog dizajna, arhitekture, enterijera, kao i pojektanti mašinske struke.

Ovaj tim koordinirano radi na razvoju novih proizvoda iz oblasti POP I POS displeja, kao i na razradi i stalnom unapređivanju već projektovanih promotivno-prezentacionih konstrukcija.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurse za poslove:

Prijava:

  • Svoj CV pošaljite na: konkurs2014beograd@gmail.com.
  • U subjectu mejla naglasiti: Naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, FSU i ITS).
  • Krajnji rok za prijavu je: 23. 5 .2018.
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.