LIVE STREAM radionice: Komunikacija kao ključ uspeha

U subotu, 12. maja, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnoj radionici „Komunikacija kao ključ uspeha”.

sl1

Treninzi i radionice u vezi sa komunikacijom danas predstavljaju neke od najpopularnijih treninga „mekih veština” u svetu. Zašto je to tako? Uspešna komunikacija i sposobnost da se ideje prenesu na pozitivan način predstavljaju važne faktore uspeha – kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Istraživačke studije pokazuju da je razvijanje komunikacijskih veština moguće u svakom uzrastu i potrebno kako bismo ostvarili svoje pune potencijale. 

Ipak, pre nego što se pristupi razvijanju komunikacijskih tehnika, važno je da prevaziđemo barijere i tipične greške koje se pojavljuju u svakodnevnoj komunikaciji. Interaktivna radionica koja je pred vama kreirana je tako da obezbedi rad na ključnim tehnikama i alatima komunikacije koje ćete moći da iskoristite u svim sferama života.

Na radionici ćete imati priliku da:

  • naučite kako da prenesete svoje ideje tako da ih drugi primete i zapamte,
  • upravljate utiskom koji ostavljate na druge osobe,
  • čujete više o psihologiji laganja,
  • razvijete samouverenost u sebe kao komunikatora.

Iskustvo profesionalca: Dunja Janković

dunjaDunja Janković iza sebe ima iskustvo u radu sa mladima sa kojima je sarađivala kao predavač na fakultetu, ali i kao psiholog i voditelj radionica, treninga i seminara. Osnovne i master studije psihologije završila je na Filozofskom fakultetu u Beogradu, dok je široko iskustvo stekla na brojnim edukacijama na temu ličnog razvoja mladih, na projektima vladinih i nevladinih organizacija. Iza sebe ima iskustvo u radu u oblasti ljudskih resursa, koje koristi u radu sa mladima u njihovom karijernom razvoju. Trenutno radi kao savetnik za pomoć u učenju u kompaniji LINK group i edukuje se u oblasti psihoterapije.

Gde i kada

Radionica će biti održana u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 12. maja, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 12. maja u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.

 

ls

 

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem maila: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Da su Rimljani bili prinuđeni da uče latinski, nikada ne bi našli vreme da osvoje svet.
Hajnrih Hajne