Održan seminar: Zašto je za vaš posao bitno da budete aktivni na društvenim mrežama?

U subotu, 24. decembra, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar na temu „Zašto je za vaš posao bitno da budete aktivni na društvenim mrežama?”. Predavač je bila Jelena Jović. Nadamo ste da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

ms

Materijal sa seminara možete preuzeti u nastavku:

U nastavku možete pročitati utiske učesnika sa seminara.


„Najviše mi se dopala interakcija polaznika i predavača. Puno konkretnih pitanja i odgovora, razmena mišljenja i iskustava. Možda bih samo dodao malu radionicu gde bi učesnici seminara radili na konkretnom zadatku uz objašnjenja i instrukcije.”

Goran Đorđević, učesnik seminara


„Podaci o društvenim mrežama koje se najviše koriste. Objašnjenje na koji način se reklamiraju proizvodi na društvenim mrežama. Društvene mreže koje nisu mnogo zastupljene kod nas Pinterest. Poređenje društvenih mreža Facebook,Twitter,Google objektivnije objasniiti.”

Dragan Šarac, polaznik ITAcademy


„Najviše mi se dopao interaktivni pristup predavanju sa mnogo primera iz svakodnevne prakse i za sada ništa ne bih menjao.”

Aleksandar Tomić, učesnik seminara


„Tema predavanja je odlična i preko potrebna. Predavanje dinamično i jako korisno. Interakcija između predavača i učesnika za svaku pohvalu. Nije dovoljno samo koristiti društvene mreže, potrebno je koristiti ih na najbolji mogući način kako bi to imalo dobar efekat na samo poslovanje.”

Natasa Džebo, učesnik seminara


„Dopalo mi se sve ali izdvojio bih profesionalnost predavaca, savršena komunikacija sa prisutnima na seminaru, nemam zamerke tako da ništa ne bih menjao.”

Nikola Nikodinović, Student ITS

DOGAĐAJI

Citat dana

Da su Rimljani bili prinuđeni da uče latinski, nikada ne bi našli vreme da osvoje svet.
Hajnrih Hajne