Otvorene su prijave za LINK Apprentice Program

Drage koleginice i kolege, 

Obaveštavamo vas da je otvoren novi konkurs za LINK Apprentice Program (LAP)! 

Vaš prvi radni dan. Dočekuje vas kafa na stolu. Računar, rokovnik, olovke - sve je spremno. Upoznajete se sa kolegama. Upoznajete se sa poslovnom kulturom. Počinjete sa obavljanjem radnih zadataka. Kolege vas upućuju u način obavljanja posla. Slušaju sve vaše predloge i ideje. Zajedno radite na pronalaženju najboljeg rešenja. Postajete deo velikih projekata. 

lap_mail.jpg

LAP predstavlja program tromesečne prakse u nekom od sektora naše kompanije. Praktičan rad omogući će vam da obogatite svoje znanje, unapredite poslovne veštine i preuzmete tajne profesionalaca u okviru naše kompanije. Nakon završetka prakse, dobijate šansu da postanete deo LINK group kolektiva i nastavite usavršavanje kao zaposleni.

Ukoliko ste odgovorni, motivisani, umete da prepoznate priliku i voljni ste da uložite svoje vreme, usavršavate se i učite od najboljih, pridružite se nekom od sledećih timova:

Klikom na naziv pozicije možete videti detaljniji opis.

Centar za razvoj karijere se trudi da vam obezbedi što bolje poslovne prilike, dodatne mogućnosti za usavršavanje i pomogne da stečena znanja u toku školovanja što brže i što bolje unovčite.

Poklonite sebi radno iskustvo i izdvojite se iz mase kandidata za posao!

Kako da se prijavite?

  Ukoliko želite da budete deo našeg kreativnog i dinamičnog tima, i steknete vredno radno iskustvo, prijavite se što pre. Možda baš Vi dobijete priliku da budete LAP saradnik u jednom od sektora LINK groupa.
  • Krajnji rok za prijavu: 15. 12. 2018.

  • Subject mejla: LAP prijava za (naziv pozicije za koju konkurišete)

  • Prijava: CV pošaljite na mejl hr@link.co.rs.

  • Popunite anketu na ovom linku: 

   Anketa LAP.
   dugme-prijavi-se.png

      Ne propustite priliku, pridružite nam se!

      DOGAĐAJI

      Citat dana

      Da su Rimljani bili prinuđeni da uče latinski, nikada ne bi našli vreme da osvoje svet.
      Hajnrih Hajne