PHP developer, Frontend developer, Senior frontend developer, Node.js developer, Senior IT Security Engineer i Senior računovođa – LINK2job agencija za zapošljavanje i kasting

l2jLINK2job agencija za zapošljavanje i kasting je mesto gde se povezuju kompanije i talentovani kandidati. Sa ciljem da kandidati imaju idealan posao, a kompanije sigurnog saradnika na putu do uspeha, uz izazovan broj partnerstava i bogatu bazu kandidata u okviru agencije će u najkraćem roku uspeti da postupe u skladu sa svojim potrebama.

Kroz organizovane obuke, kurseve, seminare, programe ličnog razvoja ili prakse u okviru Centra za razvoj karijere, kandidati se usavršavaju i unapređuju svoju karijeru, a uz HR consalting, regrutaciju i selekciju, kompanije podižu svoje poslovanje na najviši nivo. 

Konstantnim usavršavanjem u svetu poslovanja i sa preko 20 godina iskustva, tražimo najbolji način za unapređenje poslovne karijere naših klijenata. Agencija radi po principu prema kojem putem jedinstvenog Custom made employee programa kandidati ostvaruju svoj pun potencijal i zapošljavaju se na radnom mestu koje najviše odgovara njihovim kriterijumima, a poslodavci dobijaju kandidata koji je kreiran prema potrebama i zahtevima kompanije. 

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za pozicije:

  Prijava

  • Svoj CV i motivaciono pismo pošaljite na: office@link2job.eu.
  • U subjectu mejla naglasiti: Naziv pozicije i naziv škole.
  • Krajnji rok za prijavu je: 22. 7. 2019.
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

  DOGAĐAJI

  Citat dana

  Ne postoje hitne stvari, već samo ljudi koji kasne.
  Kineska poslovica