Praksa u kompaniji Ernst & Young

EY je globalni lider u revizorskim, poreskim, transakcijskim i savetodavnim uslugama. Njihovih 167 hiljada zaposlenih širom sveta dele zajedničke vrednosti i osnovna uverenja kompanije. Veruju da sve što rade – svaka revizija, svaka poreska ili savetodavna usluga, svaka interakcija sa klijentima ili kolegama, doprinosi građenju boljeg poslovnog okruženja. Globalno posmatrano, posluju po zajedničkim profesionalnim i etičkim standardima.

EY Beograd je sastavni deo Centralne i Jugoistočne Evrope, jednog od regiona na teritoriji Evrope, Bliskog Istoka, Indije i Afrike osnovanog 2008. godine, koja broji 5.000 zaposlenih i ujedinjuje njihove operacije u 21 zemlji iz regiona. EY Beograd je osnovan 1997. godine, spajanjem lokalne revizorske firme i EY-a, i nalazi se među vodećim firmama za pružanje profesionalnih usluga revizije i savetovanja u Srbiji.

Imaju bogato iskustvo u pružanju različitih vrsta usluga iz raznih oblasti i sektora. Sa više od 140 vrhunskih profesionalaca, a među njima i četvoro partnera, EY Beograd ima veštine i iskustvo neophodno za pružanje revizorskih, poreskih, savetodavnih, transakcionih i računovodstvenih usluga visokog kvaliteta.

logoKorišćenje EY tehnologije omogućuje njihovim zaposlenima brzu i efikasnu razmenu, kao i pristup, neograničenim izvorima znanja i informacija. Spektar organizacija i firmi kojima EY pruža svoje usluge je veoma širok i obuhvata kako multinacionalne korporacije, tako i lokalne firme u razvoju. Značajno su uključeni i u podršku stranim investitorima koji žele da započnu posao u Srbiji. Njihove reference pokrivaju veliki broj poslovnih oblasti i privrednih sektora – energetike, bankarstva i telekomunikacije, javnog sektora, itd.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za praksu:

Prijava:

  • Svoj CV i motivaciono pismo pošaljite na: hr.serbia@rs.ey.com,
  • Krajnji rok za prijavu je: 15.9.2015.
  • U subjectu mejla naglasiti: naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy ili ITS).
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor