Praksa - Web Designer

Kompanija McCann Erickson je najveća internacionalna kompanija iz oblasti tržišnih komunikacija i od 1997. godine lider u toj oblasti. Dobitnik je prestižne nagrade "Zlatni lav" na uglednom svetskom advertajzing festivalu “Cannes Lions” u Kanu. Za 15 godina od kako je osnovana, zahvaljujući svojim radom i idejama, beogradska McCann grupa je sa svojim agencijama i kancelarijama u pet zemalja  postala pravi regionalni centar komunikacije za jugoistočni deo Evrope.

U saradnji sa Centrom za razvoj karijere, jednom polazniku ITAcademy je omogućena šestomesečna praksa u kompaniji MRM Belgrade koja je deo grupacije McCann Erickson. Neko od vas će dobiti mogućnost usavršavanja i sticanja praktičnih znanja kroz rad sa profesionalnim timom McCann-a na poziciji:
WEB DESIGNER
Klikom na naziv radnog mesta pogledajte detaljan opis posla.


Važno je napomenuti da praksa počinje 03. septembra 2012., traje 6 meseci i podrazumeva puno radno vreme od ponedeljka do petka. Svakodnevno ćete biti u prilici da učite od najboljih ali i da pokažete svoje znanje i talenat jer mogućnost zaposlenja nije isključena.

Pozivamo sve zainteresovane kandidate koji ispunjavaju uslove da se prijave.

PRIJAVA:

  • Radne biografije možete slati na office@razvoj-karijere.com
  • Krajnji rok za prijavu je četvratk, 26.07.2012. u 24h
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani.

SREĆNO!

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije dovoljno sticati znanje, vec ga treba i upotrebljavati.
Ciceron