Oglasi za posao – CCC d.o.o. (Telus International)

TelusTELUS International – vodeći digitalni lider za pružanje podrške korisnicima (CX). Oni koji rade u ovoj kompaniji teže tome da obezbijede izvanredno korisničko iskustvo kroz predanost, strast i stvaranje vrijednosti. Rade sa mnoštvom multinacionalnih kompanija iz raznih oblasti, kao što su razvojne tehnologije, video-igrice, turizam, ugostiteljstvo i mnoge druge. Pružaju digitalna rješenja na preko 50 jezika.

Ljude stavljaju na prvo mjesto u svemu što rade.

TELUS International cijeni rast članova svog tima, kako na ličnom tako i na profesionalnom polju. Stoga su njihovim zaposlenima dostupne brojne mogućnosti za razvoj vještina. Ova kompanija trenutno broji više od 73.000 radnika u svijetu.

Bez ikakve sumnje, kultura kompanije, na kojoj pažljivo rade već 18 godina, predstavlja njihovu konkurentsku prednost. To je ono što pokreće njihov inovativni pristup pružanju rješenja za cjelovito iskustvo korisnika podržanih tehnologijom nove generacije.
TELUS International vas poziva da saznate više ili, još bolje, da posjetite jedan od njihovih globalnih centara i uvjerite se i sami u sve ovo.

Ovim putem proslijedili su nam konkurse za poslove:

Prijava:

- Link za prijavu se nalazi unutar oglasa.
- U prijavi naglasiti: naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy ili InternetAcademy).
- Krajnji rok za prijavu je: 30. 06. 2023.
- Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: