OGLASI ZA POSAO

BLOG

 • Kako se pripremiti za sajam zapošljavanja

  05.05.2023

  Sajmovi zapošljavanja su događaji na kojima se kompanije i poslodavci predstavljaju potencijalnim radnicima. To je prilika da se upoznate sa poslodavcima, saznate o karijernim mogućnostima i prikupite informacije o poslovima koji vam mogu odgovarati. Međutim, kako biste iskoristili sve prednosti sajma zapošljavanja, potrebno je da se dobro pripremite. Evo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći u pripremi za sajam zapošljavanja: Istražite kompanije koje kompanije ć Više »

TEST

BAZA ZANJA

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email:

 • “Iako sam mislio da o umrežavanju dosta znam, ovom prilikom sam u stvari video koliko ne znam. Na poslu nemam veliku računarsku mrežu ali sam nakon predavanja dobio nekoliko novih ideja za unapređenje infrastrukture naše mreže, bolljim podešavanjem rutera. Takođe, javila mi se želja (još jedna pozitvina strana ovakvih predavanja) da mnogo dublje proučim oblast umrežavanja koja je veoma zanimljiva, izazovna a sem toga računarske mreže čine osnov digitalnih komunikacija koje su u nagloj ekspanziji.”

  Dejan Palić

  učesnk na seminaru

 • “Moram priznati da sam oduševljen predavanjem. Način na koji je sve prezentovano (na jednostavan način) i detaljno objašnjenje svih pomenutih pojmova jednostavno me je nateralo da predavanje pratim "bez daha" i bilo kakvog napora. Što se mene tiče moglo je da traje bar još 3 sata jer je vreme bukvalno proletelo. Sve pohvale predavaču. Nadam se da će biti još neko predavanje. “

  Miloš Radojčić

  učesnik na seminaru

 • "Kao mlađa, radila sam kao spiker i kao novinar na radiju i znam da  bih kao PR bila odlična, jer to su procene i mojih kolega. Afinitet postoji i izražava se i kroz moj posao, kroz rad sa ljudima. Kad sam pročitala rezultate testa, bila sam prijatno iznenađena. Hvala Vam."

  Nada Marković

  korisnik profesionalne orijentacije

 • "Na seminaru sam saznala da može da se iskoristi forma bloga kao sledeći način komunikacji sa klijentima i ostalom eksternom publikom, ukoliko bude napravljen na efikasan i profesionalan način. Takođe, da blog može da bude toliko bitan, koliko postoji mogućnost da feedback na blogu može da utiče na unutrašnije stvari u organizacji. Dopala mi se aktivna komunikacija izmedju slusalaca i predavača."

  Monika Gajewska

  učesnica na seminaru

 • "Izuzetno sam zadovoljna kompletnom uslugom. Iznad svega znanjem, energijom, entuzijazmon i istinskom usmerenošću na kandidata. Pozvala bih polaznike da se slobodno upuste u avanturu, jer tu dobrih ili loših odgovora nema. Rezultati predstavljaju svakoga od nas sa svojim potrebama i interesovanjima."

  Jelena Knežević

  korisnik profesionalne orijentacije

BESPLATAN SEMINAR: „Korišćenje veštačke inteligencije u rešavanju problema”

BESPLATAN SEMINAR: „Korišćenje veštačke inteligencije u rešavanju problema”

U subotu, 24. februara, od 11:00, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Korišćenje veštačke inteligencije u rešavanju problema”. Seminar se održava u Beograđanki, Masarikova 5/3, ulaz iz Kralja Milana.

y

Kreativno rešavanje kompleksnih problema je danas najvažnija veština na tržištu rada. Razvojem veštačke inteligencije, uloga čoveka u rešavanju problema se znatno menja. Očekuje se od vas mnogo veća kreativnost, zbog čega je potrebno podsticati razvoj divergentnog mišljenja, ali i koristiti alate veštačke inteligencije ne samo direktno u rešavanju problema, već i kao alat koji će vam pomoći da podstaknete svoju kreativnost. Na ovoj dinamičnoj radionici cilj je upravo da se angažujete na razvoju svojih kreativnih kapaciteta u procesu rešavanja problema.

Iskustvo profesionalca: Ivan Anić

Dr Ivan Anić je završio osnovne i magistarske studije na Matematičkom fakultetu u Beogradu, a doktorirao je na Prirodno-matematičkom fakulltetu Univerziteta u Novom Sadu. Bio je član Upravnog odbora Matematičkog instituta SANU. Tokom svoje bogate profesionalne karijere učestvovao je na velikom broju domaćih i inostranih projekata. Objavio je veliki broj radova u domaćim i inostranim časopisima.

Ko može da se prijavi

Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 23. februara, do 12:00.

x

Live stream u subotu, 24. februara od 11:00 – klikom na link pristupate prenosu seminara

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama Centra za razvoj karijere (Masarikova 5/3, ulaz iz ulice Kralja Milana), 24. februara, s početkom u 11:00.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

Više »