OGLASI ZA POSAO

BLOG

 • Kako se pripremiti za sajam zapošljavanja

  05.05.2023

  Sajmovi zapošljavanja su događaji na kojima se kompanije i poslodavci predstavljaju potencijalnim radnicima. To je prilika da se upoznate sa poslodavcima, saznate o karijernim mogućnostima i prikupite informacije o poslovima koji vam mogu odgovarati. Međutim, kako biste iskoristili sve prednosti sajma zapošljavanja, potrebno je da se dobro pripremite. Evo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći u pripremi za sajam zapošljavanja: Istražite kompanije koje kompanije ć Više »

TEST

BAZA ZANJA

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email:

 • "Naučila sam da razlikujem tipove ljudi i kako da se postavim prema njima, tačnije koje tehnike da upotrebljavam kako bih ostvarila komunikaciju. Mislim da je ovo veoma dragoceno za praktično iskustvo sa kojim se susreću svi ljudi, naročito na poslu."

  Olivera Isailović Vasković

  učesnica na seminaru

 • "Jako dobar predavač, daje primjere, daje predloge rešenja problema iz okruzenja koje i sama koristi. Kamo sreće da je više takvih predavača, koji bi davali što više primjera iz prakse, primjera kroz koje su prošli ili ih koriste u svakodnevnom poslovnom zivotu. Naučio sam kako pristupiti otvoranju kompanijskog bloga, kako testirati blog, koje faze proći. Jako korisno predavanje."

  Edin Lekić

  učesnik na seminaru

 • “Dopala su mi se detaljna i precizna objašnjenja predavača! Kao i sama, veoma interesantna, atmosfvera iz koje na interesantne i originalne primere i načine može mnogo toga da se lakse zapamti.”

  Nikola Marić

  učesnik na seminaru

 • "Program profesionalne orijentacije Centra za razvoj karijere je za mene jedno fantastično iskustvo, u okviru kojeg sam dobio odgovore na mnoga pitanja koja sam postavljao sebi. Vaša analiza i saveti koje sam dobio od vas služe mi kao dalji podsticaj u nameri da se svojim obrazovanjem borim za svoje bolje sutra. Visok stepen profesionalnosti i jasno izlaganje rezultata testiranja zaslužuju svaku pohvalu i preporuku. Ocena 10."

  Vladimir Arnautović

  korisnik profesionalne orijentacije

 • "Konkretno, predavač je podelio mnogo informacija i preneo mnogo znanja o računarskim mežama i rutiranju. Mogu vam reci da skoro nisam čuo tako talentovanog prepovedača koji moze da prenese znanje početniku. Isto tako i onome koji ima više znanja ume da razjasni i podeli iskustvo kroz konkretne stvari.”

  Miodrag Todorović

  učesnik na seminaru

BESPLATAN SEMINAR: „Korišćenje veštačke inteligencije u rešavanju problema”

BESPLATAN SEMINAR: „Korišćenje veštačke inteligencije u rešavanju problema”

U subotu, 24. februara, od 11:00, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Korišćenje veštačke inteligencije u rešavanju problema”. Seminar se održava u Beograđanki, Masarikova 5/3, ulaz iz Kralja Milana.

y

Kreativno rešavanje kompleksnih problema je danas najvažnija veština na tržištu rada. Razvojem veštačke inteligencije, uloga čoveka u rešavanju problema se znatno menja. Očekuje se od vas mnogo veća kreativnost, zbog čega je potrebno podsticati razvoj divergentnog mišljenja, ali i koristiti alate veštačke inteligencije ne samo direktno u rešavanju problema, već i kao alat koji će vam pomoći da podstaknete svoju kreativnost. Na ovoj dinamičnoj radionici cilj je upravo da se angažujete na razvoju svojih kreativnih kapaciteta u procesu rešavanja problema.

Iskustvo profesionalca: Ivan Anić

Dr Ivan Anić je završio osnovne i magistarske studije na Matematičkom fakultetu u Beogradu, a doktorirao je na Prirodno-matematičkom fakulltetu Univerziteta u Novom Sadu. Bio je član Upravnog odbora Matematičkog instituta SANU. Tokom svoje bogate profesionalne karijere učestvovao je na velikom broju domaćih i inostranih projekata. Objavio je veliki broj radova u domaćim i inostranim časopisima.

Ko može da se prijavi

Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 23. februara, do 12:00.

x

Live stream u subotu, 24. februara od 11:00 – klikom na link pristupate prenosu seminara

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama Centra za razvoj karijere (Masarikova 5/3, ulaz iz ulice Kralja Milana), 24. februara, s početkom u 11:00.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

Više »