OGLASI ZA POSAO

BLOG

 • Kako se pripremiti za sajam zapošljavanja

  05.05.2023

  Sajmovi zapošljavanja su događaji na kojima se kompanije i poslodavci predstavljaju potencijalnim radnicima. To je prilika da se upoznate sa poslodavcima, saznate o karijernim mogućnostima i prikupite informacije o poslovima koji vam mogu odgovarati. Međutim, kako biste iskoristili sve prednosti sajma zapošljavanja, potrebno je da se dobro pripremite. Evo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći u pripremi za sajam zapošljavanja: Istražite kompanije koje kompanije ć Više »

TEST

BAZA ZANJA

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email:

 • "Jako sam zadovoljna pruženom uslugom i mislim da je zaista bilo korisno, značilo mi je da čujem neke vaše savete. Što se individualnog razgovora tiče, nosim samo pozitivne utiske i mislim da je vrlo profesionalno odrađeno. Vaše mišljenje se poklapa sa nekim mojim shvatanjima i pogledima i mislim da će mi jako koristiti. Sve u svemu, uslugom sam zadovoljna, i svakako bih je preporučila i drugima."

  Nevena Đurđević

  korisnik profesionalne orijentacije

 • “Moram priznati da sam oduševljen predavanjem. Način na koji je sve prezentovano (na jednostavan način) i detaljno objašnjenje svih pomenutih pojmova jednostavno me je nateralo da predavanje pratim "bez daha" i bilo kakvog napora. Što se mene tiče moglo je da traje bar još 3 sata jer je vreme bukvalno proletelo. Sve pohvale predavaču. Nadam se da će biti još neko predavanje. “

  Miloš Radojčić

  učesnik na seminaru

 • “BusinessAcademy sam završio 2009. i način na koji brinete o daljem usavršavanju Vaših studenata je zaista neverovatan. Seminar sam pratio iz svoje kancelarije tako da sam istovremeno obavljao svoje poslovne obaveze i imao priliku da se upoznam sa novim tehnikama i metodama koje je prof. Slavko Kovačević predstavio.“

  Miodrag Gavrilović 

  učesnik na seminaru

 • "Na seminaru sam saznala da može da se iskoristi forma bloga kao sledeći način komunikacji sa klijentima i ostalom eksternom publikom, ukoliko bude napravljen na efikasan i profesionalan način. Takođe, da blog može da bude toliko bitan, koliko postoji mogućnost da feedback na blogu može da utiče na unutrašnije stvari u organizacji. Dopala mi se aktivna komunikacija izmedju slusalaca i predavača."

  Monika Gajewska

  učesnica na seminaru

 • "Predavanja su konstruktivna, primenljiva i zanimljiva... Drže pažnju... Zadovoljna sam izborom predavača, naročito, kad pozovete poznate PR analitičare i konsultante... Samo tako nastavite"

  Lidija Marković

  učesnica na seminaru

Besplatna onlajn-radionica „Nauči veštine pregovaranja”

U utorak, 30. maja, od 18:00, pridružite nam se na besplatnoj onlajn-radionici „Nauči veštine pregovaranja”. Prijavljenima će na dan održavanje biti poslat link za pristup.

Radionica

Na besplatnoj radionici „Nauči veštine pregovaranja” govoriće se o tome kako da postignete emocionalnu saglasnost sa sagovornikom, da pronađete zajednički okvir dogovora, da krenete na pregovore sa listom ciljeva koje želite da postignete i da pregovore završite na win/win način i prekinete win/loose tradiciju pregovora.

Šta dobijate ovom radionicom? Praktične tehnike i alate koje možete upotrebiti odmah nakon zavšetka radionice i videti, čuti i osetiti rezultate u svom životu. 

Iskustvo profesionalca: Kristina Beganović

Kristina Beganović je poslednjih 13 godina u prodaji. Kako se sve vreme edukovala u oblasti prodaje i komunikacije, u poslednje dve firme u kojima je bila zaposlena bila je mentor novozaposlenim kolegama. To ju je osnažilo da krene u preduzetničke vode i poslednje skoro tri godine je edukator u oblasti prodajnih i komunikacionih veština. Do sada je radila sa pojedincima i prodajnim timovima koji su postizali izvanredne rezultate. Takođe je bila volonter centra za prevenciju samoubistva Centar Srce skoro 6 godina, gde je bila mentor volonterima koji su se pridruživali organizaciji i gde je maksimalno izgradila svoje komunikacione veštine. Trenutno se edukuje u oblasti NLP-a, pa je tako međunarodno priznati NLP Praktičar, a u julu će postati NLP Master. Zalaže se za koncept celoživotnog učenja i vrlo je strastvena u pomaganju drugima.

Ko može da se prijavi

Broj mesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete radionici, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Možete se prijaviti do utorka, 30. maja, do 12:00. Ne propustite ovu priliku – rezervišite svoje mesto već danas! Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

prijava

 

Gde i kada

Radionica će biti održana 30. maja putem aplikacije ZOOM, s početkom u 18:00.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com

Više »