OGLASI ZA POSAO

BLOG

 • Kako se pripremiti za sajam zapošljavanja

  05.05.2023

  Sajmovi zapošljavanja su događaji na kojima se kompanije i poslodavci predstavljaju potencijalnim radnicima. To je prilika da se upoznate sa poslodavcima, saznate o karijernim mogućnostima i prikupite informacije o poslovima koji vam mogu odgovarati. Međutim, kako biste iskoristili sve prednosti sajma zapošljavanja, potrebno je da se dobro pripremite. Evo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći u pripremi za sajam zapošljavanja: Istražite kompanije koje kompanije ć Više »

TEST

BAZA ZANJA

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email:

 • "Ovo je definitivno najbolje predavanje koje sam videla. Zanimljivo, puno entuzijazma. Nista ne bih menjala! Svideli su mi se primeri, različite vežbe i to je činilo predavanje još zanimljivijim!"

  Kristina Sivoljski

  učesnica na seminaru

 • "Rezultati testiranja su bili vrlo korisni, a individualni razgovor mi je značio kao potvrda onoga što sam već znao; međutim, bilo je potrebno da se to uobliči u neku celinu. Saveti i mišljenje su vrlo korisni, posebno kad su upućeni od strane jedne razumne, stručne i prijatne osobe."

  Milan Bates

  korisnik profesionalne orijentacije

 • "Na predavanju sam naučila kako da razumem ljude koji su negativno nastrojeni, pa da tako, u skladu sa njihovim neumerenim i neprikladnim reakcijama, asertivno postupim i tako nastavim dalju komunikaciju koju posao zahteva. Hvala vam puno na divnoj životnoj lekciji."

  Milina Todorović

  učesnica na seminaru

 • "Predavanje je bilo koncizno, efektno i razumljivo. Veoma mi se dopalo. Prvo predavanje je obilovalo informacijama. S obzirom na to da se, između ostalog, bavim informacijama od javnog značaja, bilo je poučno i korisno. Hvala! Otvorena vrata za informacije o kojima, stvarno, nisam znala ništa. Najlepše hvala!"

  Vesna Čumić

  učesnica na seminaru

 • "Izuzetno sam zadovoljna kompletnom uslugom. Iznad svega znanjem, energijom, entuzijazmon i istinskom usmerenošću na kandidata. Pozvala bih polaznike da se slobodno upuste u avanturu, jer tu dobrih ili loših odgovora nema. Rezultati predstavljaju svakoga od nas sa svojim potrebama i interesovanjima."

  Jelena Knežević

  korisnik profesionalne orijentacije

BESPLATAN SEMINAR: „SEO Basic”

U subotu, 16. septembra, od 11:00, pridružite nam se na besplatnom seminaru „SEO Basic”. Seminar se održava u Beograđanki, Masarikova 5/3, ulaz iz Kralja Milana.

Seminar CEO Basic

Na seminaru ćemo detaljno istražiti tri ključne SEO oblasti - On-page, Off-page i Technical SEO. Razumećete kako svaka od ovih oblasti utiče na optimizaciju vaše veb-stranice i kako ih efikasno primeniti. Predstavićemo vam razne SEO alate koji su neophodni za analizu vaše veb-stranice. Naučićete kako da koristite ove alate za merenje performansi, praćenje ključnih reči i pronalaženje prilika za optimizaciju.

SEO-Basic seminar će obuhvatiti sva osnovna načela jedne dobre SEO strategije kao i jedan praktican primer optimizacije.

Iskustvo profesionalca: Vladimir MIlivojević

Vladimir je kao SEO freelancer u digitalnom svetu više od 6 godina, poseduje SEO-BVDW profesionalni sertifikat, kao i web-stranicu: no-black-box-seo.de/en. Njegov fokus leži na technical SEO, content marketing, content strategy, lead generation i search engine marketingu (SEM). Kao iskusni SEO expert savetuje kompanije kako da povećaju svoj online traffic i samim tim stvore veću vrednost njihovog brenda, gde su monitoring i SEO rezultati ključni za uspešan biznis.   

Ko može da se prijavi

Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 15. septembra, do 12:00.

prijavite se

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama Centra za razvoj karijere (Masarikova 5/3, ulaz iz ulice Kralja Milana), 16. septembra, s početkom u 11:00.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

Više »