OGLASI ZA POSAO

BLOG

 • Zašto je važan lični brending?

  20.05.2024

  U današnjem digitalnom dobu, gde je konkurencija u poslovnom svetu sve veća, lični brending postaje ključni faktor za uspeh i napredak u karijeri. Lični brending je način na koji se predstavljate svetu, kako profesionalno tako i lično, i može imati veliki uticaj na vašu reputaciju, uspeh i mogućnosti u poslu. Evo nekoliko razloga zašto je lični brending važan: Diferencijacija na tržištu U svetu gde je konkurencija sveprisutna, važno je istaći se i biti prepoznatlji Više »

TEST

BAZA ZANJA

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email:

 • "Na seminaru sam saznala da može da se iskoristi forma bloga kao sledeći način komunikacji sa klijentima i ostalom eksternom publikom, ukoliko bude napravljen na efikasan i profesionalan način. Takođe, da blog može da bude toliko bitan, koliko postoji mogućnost da feedback na blogu može da utiče na unutrašnije stvari u organizacji. Dopala mi se aktivna komunikacija izmedju slusalaca i predavača."

  Monika Gajewska

  učesnica na seminaru

 • "Ovo je seminar na kome zaista ništa ne bih menjala. Tesko gradivo prilagodjeno svakoj osobi na zabavan i koristan nacin."

  Slavica Božić

  učesnica na seminaru

 • "Naučila sam koliko gledanje na problem iz drugog ugla može da promeni tok dešavanja i krajnji ishod situacije, kao i odnose sa drugima. Videla sam kako drugačiji pristup problemu može od neprijatelja napraviti prijatelje, kao i kako poboljšanje komunikacije doprinosi opštem uspehu i blagostanju kako u poslovnom, tako i u privatnom životu."

  Danijela Pajkić

  učesnica na seminaru

 • "Pogodili ste zanimanje kojim bih inače volela da se bavim - stručnjak za odnose sa javnošču. U toku studija sam shvatila da bih mogla da se bavim ili da upišem master studije za PR menadžera. Čak su mi i prijatelji govorili kako sam stvorena za takvu vrstu posla. Što se tiče ostalih zanimanja koje ste naveli, deluju mi takođe veoma zanimljivo."

  Jelena Kragulj

   korisnik profesionalne orijentacije

 • "Subotnji seminar na temu kompanijski blog jeste bio baziran na teoriji, ali onoj koja je proistekla iz profesionalnog iskustva predavača Jasne Kamatović, koja je pored toga nesebično iznela i niz kvalitetnih primera svojih kolega čiji rad visoko vrednuje. Samo vrhunski stručnjaci poseduju tako duboko usađen etički kodeks u poslovanju."

  Sandra Karan

  učesnica na semianru

BESPLATAN SEMINAR: „AI marketing: Umjetnost i nauka savršene kampanje”

U subotu, 18. maja, od 9:30, pridružite nam se na seminaru „AI marketing: Umjetnost i nauka savršene kampanje”.

Na ovom seminaru polaznici će:

 • temeljno razumijeti kako vještačka inteligencija revolucionira marketinške strategije i procese;
 • saznati kako koristiti AI alate za analizu podataka i identifikaciju ciljane publike, što će omogućiti efikasnije targetiranje vaših marketinških kampanja;
 • otkriti metode personalizacije sadržaja pomoću AI tehnologija, što može povećati angažman i konverzije vaše publike;
 • naučiti kako koristiti AI za analizu rezultata kampanja i automatsko prilagođavanje strategija radi postizanja optimalnih rezultata;
 • saznati kako AI može predvidjeti trendove u industriji i ponašanje kupaca, omogućavajući im da prilagode svoje marketinške strategije u skladu sa tim;
 • vidjeti primjere kreativnih procesa podržanih AI tehnologijama, uključujući generiranje ideja, dizajn i kreiranje sadržaja;
 • uočiti važnosti etičkog korištenja AI-ja u marketingu i strategijama za obezbijeđivanje integriteta i povjerenja svojih korisnika.


Ne propustite priliku da potpuno besplatno dobijete mjesto na seminaru koji organizuje savremena poslovna škola BusinessAcademy, gdje ćete naučiti kako da pomoću AI-ja kreirate najbolje marketinške kampanje.


Predavači

VEDRAN PERŠIĆ

 Iako je studirao sociologiju na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu, te bio televizijski novinar, Vedran se pronašao u korporativnim komunikacijama. Od 2001. godine bavi se odnosima s javnošću, marketingom i pitanjima od javnog značaja. Dugogodišnji je predavač različitih modula iz korporativnih komunikacija. Obavljao je funkciju country managera Bloomberg Adria za BiH, a na poziciji direktora sektora Marketing i komunikacije u Sberbank BH nalazio se od 2013. godine. 

Bio je najodgovornija osoba za korporativne komunikacije svih firmi članica ASA Prevent grupacije punih pet godina, rukovodio press službom Međunarodne komisije za nestale osobe (ICMP) tri godine, bio glasnogovornik OHR-a, te šef produkcije UN misije u Bosni i Hercegovini. Po završetku BBC škole televizijskog novinarstva, punih pet godina izvještavao je o političkim, ekonomskim i socijalnim pitanjima iz BiH i svijeta. Također je obavljao funkciju predsjednika Upravnog odbora Mreže Globalnog sporazuma UN u BiH, člana Nadzornog odbora marketinške agencije Euromedia, te člana skupštine Vanjskotrgovinske komore BiH. Predsjednik je skupštine Udruženja PRIBA, a aktivni član IABC-a.
Osnivač je kompanije PERŠIĆ KOMUNIKACIJE, čijim se poslovima trenutno bavi.


SENAD TRNKA 

 Senad Trnka je stručnjak za brend menadžment i marketing sa više od 14 godina iskustva u korporativnom sektoru i radnim iskustvom u kompanijama Asa Holding i Porsche BH. Tokom svoje karijere, Senad je uspješno upravljao poznatim brendovima, unapređivao suradnju među različitim timovima i područjima te jačao međunarodne veze, prilagođavajući poslovne operacije prema visokim EU standardima.
Senad je uspješno implementirao globalne marketinške strategije na lokalnom nivou, što mu je donijelo brojna priznanja, uključujući titulu PR & Marketing menadžera godine u automobilskoj industriji (2012 UANBIH) te nagradu za najboljeg rastućeg importera u Evropi (SEAT s.a., 2019). Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu te stekao dodatnu specijalizaciju iz područja Produkt menadžmenta.
Njegova posvećenost praćenju najnovijih trendova u marketing industriji ogleda se i u brojnim profesionalnim specijalizacijama od strane Google-a i Meta-e iz sfere digitalnog marketinga, upravljanja projektima i vještačke inteligencije. Trenutno uspješno obavlja funkciju operativnog direktora u kompaniji Korpa.


Ko može da se prijavi?

Broj mjesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savjete i unaprijedite svoja znanja i vještine. Možete se prijaviti do petka, 17. maja, do 12:00. Prijavite se putem ovog linka.

Svi prijavljeni će dobiti pristup za online praćenje seminara, a sa onima koji dobiju mjesto za praćenje uživo biće kontaktirano putem telefona radi potvrde rezervacije mjesta.

Link za prijavu

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 18. maja, s početkom u 9:30 h.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

Više »